Cemal vindt Britt leuk maar heeft geen behoefte aan een andere vrouw

Cemal vindt Britt leuk maar heeft geen behoefte aan een andere vrouw

Door de  binnenkomst van Britt zijn een aantal bewoners onzeker geworden. De mannen zijn wel blij met de komst maar de vrouwen houden de nieuweling goed in de gaten. Vooral Romy gedraagt zich anders sinds de binnenkomst van Btitt. Haar relatie met Cemal staat op instorten en Britt zou zomaar eens het laatste duwtje kunnen geven.

Vrijwel meteen schiet Romy is de verdediging. Het mag dan wel heer erg slecht gaan tussen haar en Cemal, het is wel háár vriend. Ze vindt het dan ook niks dat Cemal wel geïnteresseerd lijkt in Britt. Na wat valse opmerkingen van Romy’s kant besluiten de twee dit op een volwassen manier te bespreken. Cemal  laat weten dat hij het niet leuk vindt hoe Romy zich gedraagt. Romy antwoordt dat ze hem maar een beetje aan het plagen is. Het is toch ook een mooie dame gaat Romy verder. Cemal bevestigt dit maar benadrukt dat Romy zich geen zorgen hoeft te maken. Ik heb   geen behoefte aan een andere vrouw, ik wil mij juist op mezelf richten. Maar omdat het niet zo goed gaat in hun relatie gaan de twee apart slapen. Maar waar moet Romy slapen? Er is door Britt nu geen plek meer op de vide. Volgens Cemal komt het wel goed maar ook met hun relatie…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *