Boyd en Rob zijn te spreken over Britt

Boyd en Rob zijn te spreken over Britt

Boyd en Rob zijn zich aan het uitleven in de gym. Tijdens het sporten komt al snel het gesprek op gang over nieuwe bewoonster Britt.  Boyd is erg benieuwd wat Rob zijn eerste indruk van Britt is. Volgens Boyd is het namelijk echt een toppertje. Rob is ook te spreken over Britt. Maar beide vinden het gedrag van Romy niet om aan te zien. Volgens hen is Romy nog een meisje en Britt, ondanks dat ze jonger is al een echte vrouw. Boyd irriteert zich ook nog dood aan het gegiechel van Romy en geeft Rob vervolgens het compliment dat hij haar als enige stil kan krijgen. Naar jou luistert ze, jij hebt die overmacht. Dat is zo mooi, goed en bruikbaar dat jij dat in je hebt voegt hij eraan toe. Rob kan het compliment wel waarderen en zegt dat ze elkaar gewoon goed aanvullen. Wat vindt jij van het gedrag van Romy nu Britt enkele uren in Utopia verblijft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *