Romy geeft tegenover Britt toe dat ze haar als concurrent ziet

Romy geeft tegenover Britt toe dat ze haar als concurrent ziet

Afgelopen avond hadden Romy en nieuweling Britt een gesprek. Want na wat jalozie van Romy is het eens tijd om daar over te praten.

De twee spraken met elkaar op de vide. Al snel is het onderwerp van gesprek de relatie van Cemal en Romy. Romy besluit open kaart te spelen en zegt eerlijk tegen Britt hoe het er op dit moment voor staat. Britt luistert op haar beurt aandachtig over de relatieproblemen van Romy en Cemal. Romy vertelt ondertussen door over het feit dat ze diepgang mist in haar relatie en dat hierdoor ook de intimiteit verdwijnt. Britt begrijpt haar en adviseert haar om vooral te blijven communiceren. Vervolgens geeft Romy toe dat ze de nieuweling als concurrent ziet. Toen jij binnenkwam stond ik meteen op scherp voegt ze eraan toe. Je bent mooi en toen je binnen kwam had ik gelijk de angst dat Cemal je wel ziet zitten. Dit komt omdat Cemal en ik nu op dit moment problemen hebben. Samen met Britt komt Romy tot de conclusie dat ze niet van haar plan, om een paar dagen zonder Cemal te slapen, moet afwijken nu Britt er is. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *