Vormt nieuwe bewoner Britt een gevaar op zakelijk gebied?

Vormt nieuwe bewoner Britt een gevaar op zakelijk gebied?

Afgelopen avond werd er nog veel meer over Britt gesproken. Het is inmiddels wel duidelijk dat de nieuweling voor veel onrust zorgt in de groep. Met name onder de huidige vrouwelijke bewoners. Zo  spraken Ramona en Billy ook over haar…

Want enkele vrouwen maken zich druk om de komst van de mooie bewoonster. Maar dat is niet alles, Britt wordt ook gezien als mogelijk gevaar op zakelijk gebied. Britt heeft hier en daar namelijk vertelt dat ze een paar leuke iedereen heeft voor t-shirtjes die ze wil gaan verkopen. Als Ramona dit nieuws hoor schiet ze gelijk in de stress. Ze is bang dat de kleding die Britt wil gaan verkopen de Streetwear in de weg zal zitten. Ze besluit dit dan ook met Billy te bespreken. Billy is het met Ramona eens dat Britt een directe concurrent zal worden voor zowel haarzelf als Ramona als ze ook kleding gaat verkopen. Daarom besluiten de twee advies aan Jessie te vragen. Jessie vindt dat de twee Britt eerst de kans moeten geven om aan de groep te vertellen wat haar plan is. Daarna moeten ze open kaart spelen. Ramona is het hier mee eens maar wil Britt wel duidelijk maken dat ze niet dezelfde soort kleding moeten gaan verkopen. En besluit dit dan ook meteen te doen en stapt op de nieuwe bewoonster af. Britt toont begrip en benadrukt dat ze absoluut niet hetzelfde wil doen maar simpelweg gewoon geld wil verdienen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *