Is de relatie tussen Cemal en Romy helemaal klaar?

Is de relatie tussen Cemal en Romy helemaal klaar?

Dat het al enige tijd niet goed gaat tussen Romy en Cemal is nu wel duidelijk. De twee hebben besloten een tijdelijke break te nemen. En na de komst van Britt heeft deze keuze ineens een hele andere wending gegeven. Romy wordt onzeker van de nieuweling en weet hierdoor niet wat ze met Cemal aan moet.

De twee besloten afgelopen avond er in de caravan over te praten. Romy probeert Cemal uit te leggen dat ze het erg moeilijk vindt dat Britt, die bloedmooi is is binnengekomen net na hun relatiebreuk. Cemal weigert op zijn beurt te zeggen dat Romy zich geen zorgen hoeft te maken. En geeft niet toe dat hij uitsluit ooit verliefd te worden op haar. Alles kan voegt hij eraan toe. Na wat gekibbel gaat het gesprek de juiste kant op. Romy zegt dat ze het moeilijk vindt dat er geen diepgang in hun relatie zit en Cemal reageert op zijn beurt dat hij het moeilijk vindt om Romy’s gevoelens te lezen. De twee komen tot de conclusie dat ze elkaar eigenlijk helemaal niet zo goed kennen. Hier komt ook nog bij dat Romy onzeker wordt van Britt en Cemal volgens de Romy niks doet om deze onzekerheid weg te nemen. Cemal vindt juist wel dat hij vandaag goed heeft gehandeld. Ik heb  Britt bewust niet opgezocht terwijl ik graag over modellenwerk met haar had willen praten voegt hij eraan toe. Het gesprek gaat nog wel even door en dan slaat de sfeer ineens om als Cemal zegt dat Romy net zo mooi is als Britt. Romy slaat helemaal dicht, pakt haar spullen en wil vertrekken. Ze geeft aan dat het echt helemaal klaar is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *