Britt presenteert haar kledinglijn aan de groep

Britt presenteert haar kledinglijn aan de groep

Een nieuwe dag is aangebroken. En de nieuweling begint haar verblijf al goed. Ze presenteert haar idee voor een t-shirtlijn aan de groep.

Terwijl de bewoners naar Britt luisteren, vertelt ze over haar idee. Ik ben een vrouw en daar ben ik super trots op en ik vind dat iedere vrouw daar óók trots op moet zijn begint ze haar verhaal. En hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt voor een t-shirtlijn. Ik heb gebruikt gemaakt van The Rules Of The Ladies, de 233 regels die gelden voor elke vrouw in de wereld. Dan roept Britt Karin naar voren en samen laten ze twee shirts uit de collectie zien, om duidelijk te maken dat de T-shirts voor alle vrouwen bedoeld zijn. Gisteren heeft Britt al twee aanvragen in de mail gekregen, dus volgens haar zal de collectie goedlopen. De groep reageert enthousiast en een aantal geven op en aanmerkingen. Billy adviseert om de teksten niet op de achterkant te drukken, maar vindt het idee wel origineel. Volgens Ramona is het niet het moment op deze T-shirts op de markt te brengen, maar in de pre-sale te gooien. Hier zijn de bewoners het mee eens. Daarnaast denkt de Ramona dat de T-shirts in de lijnen van Billy Jeans en de Streetwear gaan snijden. Maar volgens Jessie hoeven ze zich hier niet zorgen over te maken. Wat vindt jij van het idee van Britt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:33

  Leuk , maar ik zal voor de winter met lange mouwen doen.
  Maar mag iedereen maar teksten gebruiken van The Rules Of The Ladies .
  Waarom geeft Billy het advies om de tekst niet op de rug te doen het is veel mooier volgens mij dan de voor kant
  Dan gaat de hele tekst over de boezem

 2. Rina at 13:11

  Ik vind dat de dames in Utopia niet zo vreselijk jaloers moeten zijn op alles.
  Eerst zijn ze onzeker over het uiterlijk van Britt te knap en nu over wat ze gaat aanbieden aan kleding.
  Vraag me af wat ze dan wel mag. De mannen mogen niet eens met haar praten volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *