Ramona vindt het geen goede tijd voor de kledinglijn van Britt

Ramona vindt het geen goede tijd voor de kledinglijn van Britt

Vandaag presenteerde nieuweling Britt haar kledinglijn. De meeste bewoners zijn positief maar Ramona ziet haar plan niet zo zitten. Daarom besluit ze Britt daar eens op aan te spreken.

Net voordat Britt naar de gym wil om te sporten houdt Billy haar tegen. Er zijn namelijk weer wat aanvragen voor haar tshirts, vier aanvragen! Billy geeft Britt enthousiast een high five. En de twee gaan achter de computer zitten. Billy legt haar uit hoe de webwinkel eigenlijk werkt. Dan wordt Britt op haar schouders getikt door Ramona. Ik wil je toch gelijk even aanspreken zegt ze.Het is volgens Ramona geen goede tijd om een tshirt lijn te lanceren. Ik wil eerlijk tegenover je zijn en wil je er graag mee helpen voegt ze eraan toe. Britt snapt op haar beurt niet waarom Ramona hier nu over begint. Maar begrijpt wel dat zij ook een eigen lijn heeft. Het is niet mijn bedoeling om je in de weg te zitten. En waardeer dan ook je eerlijkheid. Ramona benadrukt dat het niet persoonlijk bedoeld is. Toch zullen de shirts van Britt in de pre-sale gaan en in de webwinkel verschijnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *