Boyd en Britt bespreken het commentaar van Ramona over de tshirt lijn

Boyd en Britt bespreken het commentaar van Ramona over de tshirt lijn

Na Britt een gesprek met Ramona heeft gehad gaat ze richting de gym. Ze sport samen met Boyd en al snel komt het verblijf van de nieuweling ter sprake.

Terwijl ze samen sporten vraagt Boyd aan Britt wat ze tot nu toe van Utopia vindt. Britt laat weten dat het haar tot nu toe wel mee valt. Het is ontzettend leuk om mee te maken voegt ze eraan toe.  Je moet wel een dikke huid hebben merkt Boyd op doelend op het commentaar van Ramona op Britt’s t-shirts. Britt antwoordt dat ze dit wel heeft. En dat een aantal bewoners potentie zagen is voor mij genoeg. Daarbij heb ik nu al acht aanvragen in tien minuten ontvangen voegt ze eraan toe. Al snel verandert het gesprek van onderwerp en kletsen de twee verder over de liefde. Ze praten over hun vorige relaties en over het hebben van een relatie in Utopia. De twee lijken wel een klik te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *