Do ontvangt bezoek in Utopia

Do ontvangt bezoek in Utopia

Vandaag is het een leuke dag in Utopia. Ze mag namelijk genieten van een paar uur familiebezoek. En zodra de auto het Utopia terrein op komt begint ze enthousiast te springen. Daarna knuffelt ze iedereen en loopt ze met haar bezoek de loods in. Daar maakt Romy nog haar excuses maar dat is volgens de ouders van Do niet mogelijk. Als iedereen klaar is met knuffelen en begroeten gaat het gezelschap lekker zitten. Tijd voor wat drinken en om bij te kletsen. En natuurlijk ook voor cadeautjes aangezien het feit dat Do jarig is geweest. Verder is het bezoek moeilijk te volgen, met regelmaat volgen er wel bekende streamlocks. Maar dat het gezellig is is wel duidelijk, mochten we meer opvangen van het bezoek komen we er uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *