Romy kwaad op Cemal omdat hij openlijk over hun problemen spreekt

Romy kwaad op Cemal omdat hij openlijk over hun problemen spreekt

Eergisteren hebben Romy en Cemal een gesprek gehad in de caravan waarin Romy Cemal nadrukkelijk vroeg om hun relatieperikelen met niemand anders te bespreken. Niet veel later verbrak Romy deze belofte door op dit met Do en Billy te bespreken. Nu er wat dagen voorbij zijn besluit Cemal het ook eens te bespreken met Ramona. Maar als Romy erachter komt wordt ze erg boos…

Ramona neemt Cemal in bescherming en zegt dat hij totaal geen prater is. Het is juist goed dat hij nu eindelijk zijn hart lucht. Met wie moet hij anders praten, want jou heeft hij ook niet? voegt ze eraan toe. Ondertussen is Romy nog kwader geworden en wil absoluut niet meer dat Cemal de problemen openlijk bespreekt. En al helemaal niet wanneer het om mijn onzekerheid gaat, want sinds de komst van Britt staan mijn gevoelens op scherp gaat ze verder. Inmiddels heeft ook Billy zich in het gesprek gemengd en ook zij vraagt Romy om te kalmeren. Maar dat gebeurd niet, Romy zegt dat Cemal moet opdonderen en er floepen nog wat andere scheldwoorden uit. Cemal besluit er niet op in te gaan en verlaat met een diepe zucht de loods. Ondertussen gaat de discussie tussen de dames verder. Billy en Ramona vinden het zielig voor Cemal en nemen hem in bescherming. Maar de twee proberen de inmiddels huilende Romy ook nog te kalmeren. Laten we hopen dat de avond rustig zal verlopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *