Romy biedt haar excuses aan tegenover Cemal

Romy biedt haar excuses aan tegenover Cemal

Romy en Cemal hebben gisteren ruzie gehad, Cemal had over de relatieproblemen die hij met Romy heeft gesproken wat bij Romy verkeerd viel. Terwijl zij eerder er ook al over sprak. Enfin niet veel later besloot Romy Cemal toch maar op te zoeken.

Ze geeft hem een dikke knuffel en biedt haar excuses aan. Sorry van net voegt ze eraan toe en Cemal laat weten dat hij haar vergeeft. Ik weet hoe je je voelt en ik neem je niets kwalijk. Terwijl de twee elkaar knuffelen, zegt Cemal dat hij probeert om zich er niets van aan te trekken. Het blijft even stil en tijdens het kroelen aait Romy Cemal over zijn rug. De twee voelen zich nog erg onwennig in deze situatie. Ze hebben allebei ruimte nodig, maar dat gaat nogal lastig wanneer je 24 uur per dag en 7 dagen per week samenwoont. En nadat de twee zijn uit geknuffeld, vertrekt Romy weer naar binnen. Cemal gaat zijn ook eigen weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *