The day after, het après-ski feest

The day after, het après-ski feest

Afgelopen avond was er een live in de loods in Utopia. Met als thema Après-ski. Er werd flink gefeest en het ging er gezellig aan toe. Het feest heeft Jacco georganiseerd en het was een succes. Jacco zong wat Nederlandstalige knallers, Kevin ging helemaal los, zowel met bier als dansen en Jacco zette nieuwste bewoner nog even in het zonnetje. Hij noemde haar een toppertje en gaf haar vervolgens een kus.

Inmiddels is de ochtend in Utopia alweer voorbij en de bewoners slapen net wat langer uit als normaal. Jessie en Billy zijn als eerste wakker. En na een intiem momentje gaan de twee richting de loods waar nieuweling Britt ook net ontwaakt is. Niet veel later volgen Rob, Romy en Cemal. Er wordt wat ontbeten en Cemal gaat wat later richting de stallen om de koeien te doen. Als Billy Kevin in de keuken tegenkomt vraagt ze aan hem of Cemal wél met hem praat. Ik maak me zorgen over Cemal en vindt dat hij te weinig over zijn gevoelens praat. Volgens Kevin neemt Cemal niet genoeg rust en stort hij zich volledig op het werken om zo maar niet aan zijn gevoelens te hoeven toegeven. De twee spreken af om hem een beetje in de gaten te houden. Dat was the day after het Après-ski feestje. Uiteraard zal er vast nog wel meer gebeuren in het beloofde land waar we nog op terugkomen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *