Het centraal van 16 januari

Het centraal van 16 januari

Een nieuwe dag is alweer aangebroken in Utopia. En de bewoners waren er weer op tijd bij vandaag. Zo hebben ze al verschillende zaken besproken in een centraal. In dit bericht lees je alle besproken punten van 16 januari terug.

Financiën
Jessie opent het centraal en begint alvast met de financiën. Hij vertelt aan de groep wat de kosten zijn. Utopia bv staat nu ruim 13.000 euro in de plus, waar de bewoners meer dan tevreden mee zijn. De ondernemers hebben 6.748,80 euro verdiend, tegenover 940,50 euro van de idealisten. De bewoners gniffelen bij dit verschil, maar Jessie benadrukt  dat het er aan de eind van de maand er anders uit zal zien, door de 25 – 75%- regel.

Mededeling vanuit de ondernemers
Jessie gaat vervolgens verder met zijn zegje en vertelt aan de groep dat de ondernemers bezig zijn met proberen aan te schaffen van bepaalde meubels om de loods te veranderen. Zo zijn ze van plan om de vloer te vervangen, de picknicktafel naar buiten te verplaatsen en ook een nieuwe kachel aan te schaffen.

Komende evenementen
De Streetwear winkel zal officieel geopend worden voor publiek tijdens de aankomende Kroegtopia. Daarbij zal er ook een modeshow plaatsvinden met de nieuwe collectie van de Streetwear. Bewoners modellen Britt en Cemal lopen mee, maar Ramona zal ook een casting houden om upcoming modellen mee te laten lopen met de show. Jessie onderbreekt Ramona, hij vindt namelijk dat er te veel kosten aan de opening verbonden zijn. En dat is volgens hem niet volgens afspraak. Je heb ook niet genoeg kaarten verkocht voegt hij eraan toe. Ik stel voor om  de winkel gewoon een dag voor Kroegtopia te openen en er niet teveel in te investeren. Boyd is het helemaal met Jessie eens, afspraak is afspraak benadrukt hij. Maar volgens Ramona geldt deze regel niet in Utopia.

Kan Boyd op Ramona rekenen?
Ramona vertelt daarna aan de groep dat ze prioriteiten moet stellen en het erg druk heeft. Ik zal pas met de voorbereidingen voor de roast beginnen na mijn evenement. Boyd is hier vanzelfsprekend niet blij mee. Hij maakt zich zorgen dat Ramona hem zal laten zitten met RoastTopia. Geïrriteerd laat hij daarom weten dat hij het raar vindt dat Ramona gisteren hele dag op bed lag, terwijl ze het zogenaamd zo druk heeft. Ramona antwoordt dat ze zich niet van haar stuk laat brengen en voegt eraan toe dat ze een rustdag nodig had. Ik zal je niet laten stikken. Daarna sluit het centraal en gaan de bewoners verder met hun ding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *