Romy is jaloers omdat Cemal met Britt heeft gesproken

Romy is jaloers omdat Cemal met Britt heeft gesproken

Tijd voor een berichtje over Romy en Cemal. We blijven er maar over schrijven. Afgelopen avond hadden de twee wederom een gesprek in de caravan. Romy had namelijk aangegeven Cemal terug te willen maar afgelopen avond dacht ze daar weer anders over.

Romy zag gisteren namelijk dat Cemal met Britt aan het praten was en dat vond ze niet zo prettig. Vandaar dat Romy nogmaals het gesprek met hem aan gaat. Ik denk dat ik de beslissing ga nemen om ermee te stoppen, helemaal begint Romy serieus het gesprek. Ik heb namelijk het gevoel dat je totaal niet met onze break zit. En je kletst heel de avond met Britt. Ik had verwacht dat je na ons gesprek juist meer naar mij zou toe trekken. Maar dat is dus niet zo, ik trek het niet meer voegt ze eraan toe. En wijst Cemal er vervolgens op dat hij weet hoeveel moeite ze ermee heeft dat hij het goed met Britt kan vinden. Ik snap gewoon niet dat je er rekening mee houdt. Cemal begrijpt op zijn beurt weer niet waar Romy zich zo druk om maakt. Wat verwacht je nou van mij? Ik hou hartstikke veel van je en dacht dat ik dat wel duidelijk had gemaakt. Je zorgen maken is nergens voor nodig. Ik vind het opgeven zonde en nergens voor nodig benadrukt hij. Vervolgens slaat hij een arm om Romy heen die uiteindelijk weer rustiger wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *