Bloeit er iets op tussen Boyd en Britt?

Bloeit er iets op tussen Boyd en Britt?

Afgelopen avond vond er een gesprek plaats op de vide. Terwijl Romy zich druk maakt om de klik tussen Cemal en Britt, hebben Gina en Ramona het gevoel alsof de nieuweling het wel heel goed kan vinden met Boyd. Eergisteren stonden de twee namelijk tijdens Live in de Loods achter de bar met elkaar en al snel werd het duidelijk dat ze het nogal gezellig hadden. Volgens Gina waren de ze elkaar constant aan het aanraken en dat zegt voor mij genoeg. Mijn gevoel zegt dat het uiteindelijk iets wordt voegt ze eraan toe. Ramona is het hier op haar beurt nog niet zeker van, aangezien niets verzekerd is in Utopia. De twee werden er eerder al van verdacht dat ze Boyd leuk zouden vinden. Met name Gina, maar de twee zijn absoluut niet jaloers. Ze vinden het wel leuk als er een nieuw koppel zal ontstaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *