Wat gebeurd er allemaal op deze relax zondag?

Wat gebeurd er allemaal op deze relax zondag?

Wat gebeurd er op deze zondag nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt van de kleine gebeurtenissen zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Nieuwkomer Britt is flink bezig. Ze was al vroeg in de gym te vinden maar voordat ze ging sporten begint ze aan een grote schoonmaak. En haalt de bezem door de gym en ruimt alles weer netjes op. Pas als alles er weer schoon uitziet is het tijd voor Britt om te sporten. Verder komen er vanavond twee dames eten bij Karin en Co. Jacco en Karin zijn daarom al druk bezig met de voorbereidingen van het eten. Terwijl ze hiermee bezig zijn maakt Rob een praatje met de twee. Rob vertelt dat hij al een aantal shirtjes heeft verkocht en dat ook de shirtjes van Britt als een speer gaan. Verder wordt er geluierd op deze zondag, zo ligt Gina op bed te tekenen en zijn Ramona en Victoria ook op de vide bezig. Niet veel later komt Romy verslag uitbrengen over het gesprek wat ze met Cemal heeft gehad. Nog wat later zien we Cemal, Bas en Do in de gym zweten en praten Boyd, Rob en Jessie op de bank. Ze praten over van alles en nog wat. Dat was het weer voor nu, hou de site in de gaten voor meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *