Romy wil Cemal graag terug

Romy wil Cemal graag terug

Romy en Cemal gaan door een moeilijke periode, het stel is sinds kort uit elkaar maar ze kunnen nog niet als vrienden door één deur. De komst van Britt in Utopia heeft de spanning alleen maar doen toenemen. Er is sprake van jaloezie, gevoelens en verdriet en dit uit zich zo nu en dan in een flinke discussie. Romy en Cemal zijn wederom het gesprek aangegaan.

Romy begint het gesprek met het advies van Billy in haar achterhoofd. Namelijk lief zijn voor Cemal. Ze begint het gesprek dan ook door te vragen hoe het met Cemal gaat. Hij antwoordt dat het wel gaat en dat hij ook heeft nagedacht over de situatie. Mijn conclusie is dat we nooit de tijd hebben genomen om elkaar echt goed te leren kennen. En Romy is het hiermee eens. Ik wil je eigenlijk helemaal niet kwijt gaat ze verder. Ik ben van mening dat als we meer met elkaar praten en elkaar de ruimte geven het goed zou kunnen komen. Cemal is het ermee eens, volgens hem heeft hij altijd de focus op hun relatie gelegd en niet op zichzelf. Hierdoor heeft hij geen stappen kunnen maken en is de afstand tussen hem en Romy alleen maar groter geworden. Plotseling krijgt het gesprek een andere wending als Britt weer ter sprake komt. Romy vindt het opvallend dat Cemal altijd hoop in hun relatie heeft gehad maar deze hoop nu verdwenen lijkt te zijn. Ze maakt hem duidelijk dat ze absoluut geen tweede keus wil zijn. Cemal stelt haar gerust door te zeggen dat dit niet zo is, maar op de vraag of hij nog verder wil met Romy heeft hij geen antwoord. Dit doet Romy pijn en de twee houden elkaar lang vast terwijl de tranen over hun wangen rollen. Ik hoop echt dat het goed komt zegt Romy. Ik ook fluistert Cemal. Ze maakt vervolgens nog een paar keer goed duidelijk dat ze Cemal heel graag terug zou willen. De twee ronden het gesprek af door af te spreken elkaar de tijd te geven en proberen veel te praten. Hand in hand lopen ze weer terug naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *