Jessie, Boyd en Jacco halen een grap met Ramona uit

Jessie, Boyd en Jacco halen een grap met Ramona uit

Afgelopen avond is er een aangevreten chocoladereep gevonden in de merchandise winkel en er zit lippenstift aan. En Ramona die een dipje heeft in haar afvalproces, wordt gezien als hoofdverdachte nummer één.

Maar Ramona is zich van geen kwaad bewust en gaat vol in de verdediging. Iedereen gedraagt zich melig en Ramona heeft het gevoel dat er een grap met haar wordt uitgehaald. Ze is er immers heilig van overtuigd dat zij niets met de reep te maken heeft. Ook al is de versnapering gevonden in de merchandise samen met haar kleur lippenstift. Jacco, ik wist dat jij het hebt gedaan zegt ze lachend, maar Jadfo volkszanger ontkent alles. Maar dat hij zijn lach niet in kan houden maakt de situatie alleen maar verdachter. Ramona geeft de vermoedelijke hem nog als tip mee dat dikke mensen hun eten dichtbij hun bed verstoppen. Ze zullen nooit hun chocola onbewaakt achterlaten voegt ze eraan toe. Hiermee krijgt ze de lachers op haar hand en uiteindelijk bezwijkt Jacco onder de druk. Hij zit in het complot, samen met Jessie en Boyd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *