Bas en Britt spreken over de motivatie van de bewoners

Bas en Britt spreken over de motivatie van de bewoners

Bas en Britt zaten afgelopen avond aan de picknicktafel en bespraken de structuur van Utopia. Het ging met name over de motivatie van de huidige bewoners.

Bas legt aan Britt uit dat het voorheen zo was dat gemotiveerde bewoners werden gedemotiveerd door anderen. Omdat je je volledig inzet en anderen niet. En onder aan de streep kregen we allemaal evenveel of zaten we allemaal in de crisis voegt hij eraan toe. Dus dan denk je, waar doe ik het voor?  Maar nu met de structuur van Utopia 4.0 is dat helemaal anders voegt hij eraan toe. Ook ziet hij dat de neuzen van de ondernemers allemaal dezelfde kant op staan, maar bij de minimalisten zit het iets complexer in elkaar. Bij ons weten sommige mensen niet eens dat ze een neus hebben geeft de hij als voorbeeld. Verder wil hij nu met een groepje minimalisten gaan overleggen om een visie te creëren, maar niet per se om mensen aan te sporen om in actie te komen. En legt uit dat daar de stemrondes voor zijn, om mensen te laten weten dat het in Utopia niet genoeg is om alleen aanwezig te zijn. Ik ga er niet op blijven hameren benadrukt hij. Ben jij het met Bas eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. margriet at 15:59

    Bas, als je verstandig bent stap je ook op net als Do. Want dan komt het nog wel goed met je . Nu begin je echt vervelende trekjes en streken te krijgen. Waar is de jongen ,die altijd lief voor Cees was gebleven? Ik z ie er niets meer van terug.heel erg jammer hoor, je bent van een lieve rechtvaardige jongen aan het veranderen naar een omhoog gevallen etterbak . Zoals er al enkele rondlopen.

  2. Elly at 21:21

    Wat is die Bas enorm veranderd…sinds hij Utopiaan van het jaar is geworden. Echt vreselijk om te zien… wat doet hij dan de hele dag? Ik begrijp niet dat hij sowieso met de ondernemers op één lijn zitten. Kan Brit ook lachen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *