Jacco zet zijn eerste tatoeage

Jacco zet zijn eerste tatoeage

Eergisteren liet Jacco Karin schrikken, dit deed hij door Britt te laten tekenen op zijn arm. Om zo een grap met Karin uit te halen. Het leek net of hij een tatoeage had. Ze kon er achteraf gezien wel om lachen. Afgelopen avond besloot de zanger voor een echte tattoo te gaan. Hij liet zich onder handen nemen door Boyd. En neemt dan ook plaats in de stoel van de tattoo shop. Boyd schetst uit losse pols een mooi uniek ontwerp op de arm van zijn mede bewoner. Het resultaat? Een ketting met een Latijns kruis als hanger. Jacco is op zijn beurt zeer tevreden en na een rondje door de loods weet hij het zeker, hij wil de tatoeage. Jacco zijn eerste tattoo is dus een feit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *