Bas overtuigd Ramona om weer af te vallen

Bas overtuigd Ramona om weer af te vallen

Het afvalproces van Ramona valt haar zwaar, hier schreven we gisteren al over. En gisteren was de confrontatie met Rob de druppel en besloot ze te stoppen met afvallen. Gelukkig is ze al snel bijgedraaid en heeft ze dankzij Bas weer het licht gezien. Afgelopen avond besloot hij dan ook het gesprek aan te gaan met haar. Het lijkt hem namelijk een goed idee als Ramona een maandje zijn levensstijl gaat aannemen. Volgens Bas is een vegan dieet dé oplossing om de laatste kilo’s kwijt te raken. Dan vliegen de kilo’s er vanaf benadrukt hij met overtuiging. Ramona heeft al eerder geprobeerd om vegan te eten, wat niet was gelukt. Maar dit keer is het anders laat ze weten. Ik doe het dit keer voor mijzelf legt ze verder uit. Maar ik heb je wel nodig als steun. Bas beloofd haar te helpen en daarmee lijkt Ramona de strijd tegen de kilo’s weer aan te gaan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *