Stopt Ramona met afvallen?

Stopt Ramona met afvallen?

Ramona is al maanden bezig met afvallen en dat is haar aardig gelukt. Inmiddels is ze al 46 kilo verloren. Maar haar afvalproces staat de laatste tijd een beetje stil. Ramona pakt regelmatig wat lekkers en ook het sporten schiet er vaak bij in. Sinds de binnenkomst van Rob komt hier weer verandering in. Hij motiveert haar en sport samen met haar.

Na het centraal laat Rob weten dat hij graag nog even één ding wil doen voordat de groep weer uit elkaar gaat. Hij pakt de weegschaal en nodigt Ramona uit om zich te wegen. Ik doe het niet reageert Ramona en geeft aan dat ze het niet fijn vindt om dit te doen waar iedereen bij is. Na enig aandringen van Rob besluit ze toch op de weegschaal te gaan staan. Het resultaat valt echter tegen ze is namelijk twee kilo aangekomen. Boos stapt Ramona van de weegschaal af. Ik doe het niet meer, ik ben gestopt met afvallen vanaf nu voegt ze eraan toe. Ook neemt ze het Rob kwalijk dat hij haar voor de groep voor schut heeft gezet. Karin en Cemal proberen Ramona te kalmeren door te zeggen dat ze misschien is aangekomen doordat ze spiermassa opbouwt maar Ramona wil hier niks van weten. Ze is boos en emotioneel. Met moeite houdt ze haar tranen in, ze ziet het even helemaal niet meer zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *