Het centraal van 23 januari

Het centraal van 23 januari

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van het centraal van 23 januari terug.
Jessie opent het centraal met een overzicht van de financiën. Om alles duidelijk te maken heeft hij een tabel getekend met de verdiensten van de ondernemers en de idealisten. Ook wordt besproken wat er met het resterende geld van Do wordt gedaan, dit geld zal naar de idealisten gaan.
Kevin vertelt daarna dat hij na het vertrek van Do, de organisatie van de markten op zich zal nemen. Aanstaande zondag is de sprookjesmarkt, waarvan de kaartverkoop heel goed gaat. Op die markt zal ook de Streetwear winkel worden geopend. Ook de verkoop voor RoastTopia gaat goed en daarom zullen er extra VIP kaarten beschikbaar zijn.
De vloer van de loods wordt deze week vervangen. Rob vertelt wat er allemaal gaat gebeuren de komende dagen. Morgen wordt de vloer geleverd. Dinsdag en woensdag zal de huidige vloer worden verwijderd, waarna de bewoners donderdag zelf de nieuwe vloer zullen leggen. Verder is er nog flink wat discussie over Le Luifel. Sinds Cemal en Jacco de friettent hebben overgenomen is de kwaliteit er niet op vooruitgegaan. Daarom is er al snel de vraag of het wel nodig is om Le Luifel in leven te houden. Boyd en Jessie hebben afgelopen weekend hun eigen tosti’s geïntroduceerd en zij opperen dat het ook een optie is om die te verkopen in Le Luifel. Na een flinke discussie met verschillende argumenten van alle kanten wordt besloten om Le Luifel voorlopig nog niet te sluiten, maar om wel wat aan te passen in de formule. Zo zal de friettent minder vaak geopend zijn en zal de patat misschien worden vervangen door tosti’s en snacks. Ramona heeft aan het einde van het centraal nog een mededeling voor de groep. Een tijdje geleden heeft ze een presentatie gehouden over Het Vergeten Kind en naar aanleiding van die presentatie heeft haar vader, met wie ze geen contact heeft, haar een mail gestuurd. 19 februari is de ze jarig en voor deze gelegenheid zullen haar moeder en haar vader haar opzoeken in Utopia. En daarmee wordt het centraal van vandaag positief afgesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *