Jessie verbreekt zijn relatie met Billy

Jessie verbreekt zijn relatie met Billy

Het gaat niet goed in de liefde in Utopia. Een paar dagen na de relatiebreuk tussen Bas en Do gaan ook Jessie en Billy uit elkaar. Jessie heeft afgelopen avond de relatie verbroken.

Billy en Jessie hebben een knipperlichtrelatie maar nu lijkt de relatie dan echt voorgoed voorbij. Na de komst van Britt heeft Billy meerdere keren bij Jessie aangegeven dat ze zich onzeker voelt. Afgelopen avond belandden de twee in een nieuw gesprek over hun relatie. Zowel Jessie als Billy vindt dat ze uit elkaar gegroeid zijn. Zo valt het Billy op dat ze weinig meer samen doen en ze heeft het gevoel dat Jessie niet meer de behoefte heeft om bij haar in de buurt te zijn. Jessie geeft haar gelijk en laat weten dat hij minder aantrekkingskracht voelt richting zijn haar. Na een goed gesprek zegt hij dat de motivatie niet meer heeft om voor hun relatie te vechten. Voorzichtig zegt hij dat hij niet verder wil met Billy. Billy reageert rustig en antwoordt dat ze het begrijpt. Als Jessie oppert om het morgen verder te bespreken zegt Billy dat ze op deze manier niet bij hem wil slapen. Ze pakt dan ook haar spullen om richting de loods te vertrekken en dan komt de woede toch naar boven. Boos stormt de ze weer naar buiten. De emoties gaan alle kanten op. Woedend roept ze dat het nu echt helemaal klaar is tussen hen waarna ze in tranen uitbarst. Ik wil je toch niet kwijt man! roept ze met trillende stem. Jessie probeert Billy nog te kalmeren, maar dit heeft weinig effect. Ze is compleet overstuur en inmiddels krijgen ook de andere bewoners lucht van de problemen die zich buiten de loods afspelen. Kortom weer een stelletje minder in het beloofde land…

Het gehuil en geschreeuw van Billy gaat nog door tot diep in de nacht. Dan lukt het Jessie uiteindelijk toch om haar te kalmeren. Hij neemt verdrietige Billy mee naar zijn boot om daar de nacht door te brengen. Ik kan niet geloven dat het over is mompelt Billy. En geeft meerdere malen aan dat ze ontzettend verdrietig is en dat Jessie haar hart heeft gebroken. Maar zo makkelijk kom je niet van me af, ik ga er alles aan doen om te zorgen dat je bij me terugkomt benadrukt ze. Niet veel later gaan de dekens in de boot heen en weer. De twee beleven een intense en intieme nacht waarna ze samen in slaap vallen. Als Billy en Jessie deze ochtend wakker worden zijn ze nog steeds uit elkaar. Billy is verdrietig en we zijn benieuwd hoe dit af zal lopen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. maria at 13:16

    Vind ook beter allebei weg. Oke billy niet de gemakkelijkste ,maar dat is jessie ook zeker niet! Weinig empathie en erg bot in zijn uitspraken.(ook naar anderen toe) Maar hij maakte wel gebruik van billy ,want de sex vond hij oke. Zoals hij zegt er al langer mee rond te lopen,is hij niet eerlijk geweest.Hij begon pas nog weer een relatie met haar en zei nog…Ik laat je niet meer gaan.Dus zoals gewoonlijk niet eerlijk naar haar toe.Dus hij mag van mij ook vertrekken!!!!!

  2. Jans at 12:19

    Lijk mij ook beide naar huis te laten gaan, we zijn allang uitgekeken op die 2 ze verpesten alles daar dan in bed dan misschien weer zwanger , weer janken en schreeuwen jah wat moet je doen om aan een [kerel] te komen] beter nog te houden . zet ze in een hutje ver op de heide

  3. Ria at 11:45

    Dit is niet te geloven laten ze samen Utopia verlaten dat gedoe daar wordt je echt niet goed van.Laat de mede bewoners er eens iets van zeggen weer een nachtrust verstoord.Als ze jaloers zijn is er niet mee te leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *