Jessie verzekert dat het niet meer goed komt met Billy

Jessie verzekert dat het niet meer goed komt met Billy

Jessie en Bas zijn sinds kort allebei single. Jessie heeft het afgelopen avond uitgemaakt met Billy en Bas een paar dagen geleden met Do. Jessie is nog maar net vrijgezel en besluit zijn relatiebreuk eens te bespreken.

Jessie vertelt eerst aan Bas waarom hij het heeft uitgemaakt. We hebben het te vaak geprobeerd. Ik heb geen drang meer om ervoor te vechten voegt hij eraan toe. Bas biedt een luisterend oor. Hij heeft immers ervaring. En merkt zodra Jessie is uitgepraat op dat hij blij is dat Jessie eindelijk naar hem luistert. Ik zag dit al tijden aankomen en vindt dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Maar ik denk dat jij en Billy weer bij elkaar terugkomen zoals dat eerder ook ging. Echter lijkt dat echt niet meer te gebeuren. Jessie verzekert Bas ervan dat het deze keer echt anders is. Ik heb het weloverwogen en het blijft uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *