Romy gaat naakt door de loods en gaan de koeien weg uit Utopia?

Romy gaat naakt door de loods en gaan de koeien weg uit Utopia?

Een naakte bewoner in de loods! Eerder ging Ramona al uit de kleren zodat Billy en Romy een naaktportret van haar konden maken. En nu is de beurt aan Romy. Met haar handen bedekt ze haar borsten terwijl ze voor Billy poseert. Billy gaat aan de slag op een groot wit doek om daar een mooi portret van te maken. Hoe zal het resultaat zijn?

Maar er gebeurd nog meer, zo hebben Boyd en Jessie het plan om de koeien mogelijk weg te doen uit Utopia. Ik wil het even hebben over de koeien begint Jessie het gesprek. De twee lopen over het terrein en Jessie legt uit dat de koeien Utopia moeten verlaten. En wil zelfs dat dat deze week al gaat gebeuren.Boyd is het helemaal met Jessie eens, maar volgens hem moet het wel goed overgebracht worden op de groep. Dit kunnen we het beste met behulp van een presentatie doen. De twee willen in deze presentatie duidelijk maken wat de koeien opleveren en kosten. Van Jessie mogen de geiten wel blijven. De twee gaan alvast opzoek naar een mooie nieuwe plek voor Stuk en Klaver. Jessie haalt gelijk de telefoon erbij en aan Boer John legt hij uit dat twee koeien niet passen in Utopia 4.0 en vraagt hij of de koeien kunnen worden overgenomen. Boer John antwoordt dat de koeien welkom zijn en hij goed voor ze zal zorgen. Jessie is zich ervan bewust dat deze mededeling als een grote shock ontvangen wordt, vooral door Romy. En daarom wil hij met Boyd de presentatie goed voorbereiden. De mannen sluiten hun gesprek af met een high five. Wordt vervolgd…  Vindt jij het een goed plan dat de koeien mogelijk Utopia gaan verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. riekie at 11:02

  Wat een walgelijke lui die jessie boyd en rob ze beslissen alles eruit met die drie en wat de andere zeggen ben ik het helemaal mee eens word er niet leuker op

 2. Karel at 11:04

  Het is beter dat mama,s kindje de onfatsoendelijke baas speler verdwijnt dan gaan meer kijkers kijken of als de 3 zg verdieners niet verdwijnen wij in Nederland niet meer kijken naar eutopia (wie is het daar mee eens )

 3. Johan at 20:27

  Pfff wat is die Jessi een misselijk ventje, doet zelf niks dan alleen maar het baasje spelen. Kan niet begrijpen dat de hele groep het niet ziet en accepteert er is helemaal geen utopia meer

  Kopie van de buitenwereld ben benieuwd of het nog lang gaat duren met utopia 4.0.

 4. Joke at 20:24

  De koeien en andere dieren moeten blijven. Er zijn maar 3 hanen die weg moeten. Dat zijn Rob,Boyd en Jessie. Utopia is niet leuk meer met deze mensen. Utopia lijkt meer op de buitenwereld en dat was toch niet de bedoeling. Het gaat nu om macht en geld en dat is walgelijk. Er moeten meer mensen in zoals Bas en we missen Ruud.

 5. Hannah at 17:19

  Arme Jacco, op dit moment tekent Boyd een rozenkrans op Jacco zijn rechter arm. Ik begreep dat Jacco hier een tatoo van wil. Jammer dat Boyd zich niet goed heeft voorbereid. Hij tekent nu afwisselend een grote en kleine cirkel/”kraal”, terwijl dit 1 grote, 10 kleine cirkels/”kralen” (keer 5) moeten zijn. Ik hoop zo dat Jacco deze fout zelf ziet, voordat Boyd gaat tatoeëren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *