Billy voelt zich alleen na de relatiebreuk met Jessie

Billy voelt zich alleen na de relatiebreuk met Jessie

Billy en Jessie hebben geen relatie meer. Jessie heeft een einde gemaakt aan hun relatie zoals we al omschreven. Billy is vandaag erg verdrietig en loopt veel te huilen. Uiteindelijk besluit ze met Jessie het gesprek aan te gaan en haar hart te luchten.

Billy geeft aan dat ze het heel erg moeilijk heeft met het feit dat de twee uit elkaar zijn en dat ze zich heel erg alleen voelt.  Jessie reageert nuchter en probeert haar wat op te vrolijken. Zo drukt hij Billy op het hart dat het verdriet minder zal worden en dat ze zich vast snel beter voelt. Billy ziet echter weinig in zijn advies. Het doet mij pijn dat het lijkt dat je opgelucht bent terwijl ik veel pijn ervaar. Ik begrijp het gewoon niet en ik heb zoveel vragen voegt ze er snikkend aan toe.  Jessie doet nogmaals een poging om zijn gevoel onder woorden te brengen. Ik heb meerdere manieren gezocht om het te laten werken, maar ik kan het nu niet opbrengen gaat hij verder. Billy neemt daar geen genoegen mee, ik ben verdrietig en kan alleen maar huilen. Vervolgens loopt ze weer richting de loods. Daar gaat ze verdrietig op de bank zitten met een boek, terwijl haar tranen blijven komen. Haar hart is gebroken en ze is ontroostbaar. Hopelijk komt ze er snel bovenop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *