Karin drukt op de zoemer voor een leuke mededeling

Karin drukt op de zoemer voor een leuke mededeling

Karin drukt op de zoemer om iedereen bij elkaar te krijgen. Ze heeft namelijk een mededeling, gelukkig wordt al snel duidelijk dat het om een leuke mededeling gaat. De bewoners die zich geschrokken verzameld hadden kunnen opgelucht ademhalen.

Karin staat met een grote glimlach op haar gezicht. Op tafel staat een grote doos. De oudste bewoner van Utopia zegt dat ze de doos graag wil openmaken in het bijzijn van haar mede bewoners. Karin weet ook niet wat er in de doos zit. Misschien wel een leuke man grapt ze. Vervolgens maakt ze voorzichtig de doos open.  Er komen een aantal grote rode hartjesballonnen tevoorschijn. De groep juicht en er klinkt gefluit. Van wie is het!? roepen ze enthousiast en Karin geeft aan dat er verder geen briefje bij zit. 11 februari Valentine’s party roept Karin dan ineens. En vraagt Kevin om een oproep te doen voor het evenement. Hij zegt dat hij vrijgezel is en dat hij hoopt dat er veel mensen zullen komen. Maar van wie de doos afkomt blijft een raadsel. Of zou het een reclame stunt zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *