Bas en Do hebben geen relatie meer

Bas en Do hebben geen relatie meer

Relatie problemen in Utopia! Dat het even niet lekker gaat tussen Bas en Do  is inmiddels wel duidelijk. Toen de twee afgelopen avond samen in de caravan liggen, besluit Bas hun relatiecrisis te bespreken.

Hij vindt het lastig dat ze tegen dezelfde frustraties aanlopen. Het werkt gewoon niet, ook al houden we heel veel van elkaar. En voegt daaraan toe dat hij het heel moeilijk vindt om Do verdrietig te zien, omdat hij haar geen pijn wil doen. Do huilt en vertelt in tranen dat ze het gevoel heeft dat hun relatie niet meer gelijkwaardig is en niet meer vanzelf gaat. Ik wil dat jij naar mij kijkt zoals ik naar jou kijk voegt ze eraan toe. Ik heb het idee dat je mij niet zo leuk vindt als ik jou. En die gedachte vind ik verschrikkelijk. Ik voel me minderwaardig door dat idee en wil met iemand zijn die net zoveel van mij houdt als andersom. Bas antwoordt na een tijdje met weinig woorden. Hij verzekert Do dat hij net zoveel van haar houdt als zij van hem, maar weet daarna niet goed meer wat hij moet zeggen. De relatie tussen hen werkt niet meer. Om haar te troosten trekt hij haar stevig tegen zich aan. Do blijft huilen en ondanks dat Bas zijn best doet, is Do ontroostbaar en blijven de tranen komen. De twee praten nog lang door. Uiteindelijk komen Bas en Do er nog steeds niet uit. De conclusie dat het echt niet werkt tussen heb lijkt onvermijdelijk en dat doet beiden veel verdriet. Het mooiste wat ik had in mijn leven wordt me nu afgenomen huilt Do, terwijl ze zich aankleedt en de caravan verlaat. Zou de relatie van Bas en Do dan echt over zijn?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *