Do wil Utopia verlaten

Do wil Utopia verlaten

Een nieuwe dag is begonnen in de wondere wereld die Utopia heet. Afgelopen avond is er een einde gekomen aan de relatie tussen Bas en Do. Een paar uur later zien we Do haar spullen inpakken, ze wil Utopia verlaten.

Als Do haar ex Bas tegen komt vertelt ze dat ze Utopia vandaag zal verlaten. Weet je het zeker? vraagt Bas. Ja antwoordt Do vast beraden. De twee knuffelen elkaar en Do krijgt nog een kus op haar voorhoofd. Romy is ook op de hoogte van de situatie en licht Ramona in. Ze gaat niet naar huis! reageert Ramon geschrokken. Maar Romy weet het op haar beurt dat het echt gaat gebeuren. Ik heb het nieuws namelijk van Bas gehoord. En hij liet weten dat dit het beste is voor de twee. Ik begrijp dat het erg lastig is om relatieproblemen in Utopia te hebben, maar toch ik deze beslissing veel te overhaast. Het nieuws verspreid zich als een lopend vuurtje door de loods en ondertussen huilt Do op de schouder van Victoria. Victoria vindt het ook erg vervelend om te horen dat Do wil gaan, maar ze respecteert haar keuze. Do legt uit dat ze niet in Utopia kan en wil blijven met liefdesverdriet. Momenteel wijst alles erop dat Do daadwerkelijk gaat vertrekken. Hou de site in de gaten voor verdere ontwikkelingen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *