Romy, Victoria, Ramona, Gina en Billy proberen Do over te halen om in Utopia te blijven

Romy, Victoria, Ramona, Gina en Billy proberen Do over te halen om in Utopia te blijven

Het nieuws dat Do Utopia vandaag wil verlaten is inmiddels in heel de loods bekend. Een aantal bewoners besluiten eens met Do te praten. Is ze nog over te halen om in Utopia te blijven?

Romy, Victoria, Ramona, Gina en Billy nemen haar mee naar de vide. Er wordt geknuffeld en vervolgens gaan ze op bed zitten. Do huilt, ik ga hier geen gebroken hart overleven snikt ze. De dames proberen haar nog te zeggen dat zij er altijd voor haar zullen zijn, maar Do wil het verdriet een plekje geven buiten Utopia. Bij mijn familie voegt ze eraan toe. Ramona wil Ramona nog wel op het hart drukken dat er geen weg terug is wanneer ze eenmaal buiten de poort staat. Echter weet Do het zeker. Ik wil naar huis en geef het resterende bedrag van mijn bonus aan de minimalisten. Tot slot halen de dames allerlei herinneringen op en op deze manier wordt er toch nog een beetje gelachen op deze droevige dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *