Do drukt op de zoemer en vertelt dat ze echt naar huis gaat

Do drukt op de zoemer en vertelt dat ze echt naar huis gaat

En we zijn er weer met een berichtje over Do. Do liet eerder al doorschemeren dat ze het plan heeft Utopia te verlaten. Inmiddels weet bijna iedereen het maar toch drukt ze op de zoemer voor een mededeling. Dominique gaat voor de groep staan en blikt terug op haar tijd in Utopia. Ze is erg trots op wat ze in een jaar tijd heeft bereikt en wil haar strijd tegen pesten buiten voortzetten. Ik ben niet meer bang voor de buitenwereld voegt ze eraan toe. Bedankt voor dit avontuur, maar ik ga naar huis gaat ze verder. Daarna bedankt ze de bewoners en vertelt dat ze hen gaat missen. De groep applaudisseert en Bas vliegt zijn Do in de armen. Op dat moment breekt ze en de tranen rollen over haar wangen. Achter Bas zijn zonnebril komen ook tranen vandaan en op de banken wordt er flink mee gehuild. Het is stil in de loods, terwijl Bas en Do elkaar nog eens stevig knuffelen. Vervolgens lopen de twee samen naar het atelier en de rest van de groep blijft verslagen achter. Do gaat Utopia vandaag dus echt verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *