Do heeft Utopia definitief verlaten

Do heeft Utopia definitief verlaten

Do heeft aangekondigd tegenover de groep dat ze Utopia gaat verlaten. Een relatiebreuk speelt daar een grote rol in. En ondanks dat een aantal bewoners Do probeerde over te halen is dat dus niet gelukt. Inmiddels heeft ze Utopia namelijk verlaten.

De groep komt vlak voor haar vertrek bij elkaar en Cemal geeft een mooie speech. Do is heel erg geëmotioneerd door de mooie woorden en samen met Bas loopt ze richting de poort. De twee ex geliefden worden gevolgd door de rest van de groep. Bij de poort wordt er afscheid genomen van de Do en zij knuffelt de bewoners één voor één.  Voeg mij toe op Facebook! roept Cemal, terwijl Do de poort opent en naar buiten loopt. Iedereen lacht, maar wanneer de deuren sluiten, gaat de groep weer af richting de loods. Bas is zichtbaar geëmotioneerd, maar verstopt dit achter een grote zonnebril. Het Utopia avontuur van Do zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *