Britt is benaderd voor een fotoshoot voor een lingerie merk

Britt is benaderd voor een fotoshoot voor een lingerie merk

Wat gebeurde er afgelopen avond nog in Utopia? We hebben een samenvatting van gebeurtenissen voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.
Do en Kevin hebben afgelopen avond een sprookjesquiz georganiseerd. Als ze de hele groep bij elkaar hebben geroepen, kan het spel beginnen. Er zijn verschillende rondes waarin de bewoners in teams tegen elkaar strijden. De groep begint nog wat voorzichtig, maar al snel heeft iedereen de smaak te pakken. Al helemaal wanneer de bewoners bekende liedjes uit sprookjesfilms moeten zingen iedereen doet enthousiast mee. Verder werd er nog meer lol getrapt. Zo klonk er  geschreeuw, gegil en gelach door de loods. Boyd, Cemal en Romy proberen om Ramona een voetbal te laten koppen. Ramona heeft hier duidelijk geen talent voor en mist een aantal keer, tot grote hilariteit bij de andere bewoners. ze blijft nog maar even oefenen.

Britt heeft ook nog een leuke mail gehad. Ze vertelt
aan Romy en Billy wat er precies in stond. Een lingeriemerk heeft haar benaderd voor een fotoshoot. Een professionele fotograaf wil naar de loods toe komen om mooie kiekjes te schieten van Britt. En haar een bedrag van 500 euro aanbieden. Billy en Romy reageren positief en zijn blij dat Britt zo goed bezig is. RoastTopia komt steeds dichterbij en dat betekent dat de teams druk bezig zijn met het voorbereiden van grappen. Ramona en Victoria laten Kevin op de vide een aantal grappen horen en sleutelen samen aan de grappen die ze zullen laten horen tijdens de roast. Het leek heel gezellig maar de avond eindigde voor Bas en Do stukke minder. Je leest zo in een nieuw nieuwsbericht waarom.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Petra at 10:42

    500 euro?? werkelijk??! Voor een bikini shoot, is het minimale bedrag 5000 euro, buiten de poort dan wel te verstaan, zo on camera a publiek, gelden toch echt andere prijzen, dat moest ik even kwijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *