Jessie ergert zich aan de werkmentaliteit van zijn mede bewoners

Jessie ergert zich aan de werkmentaliteit van zijn mede bewoners

De Utopia markt loopt ten einde en binnen in de loods is het een groot feest. Maar als het aan Jessie ligt horen de bewoners hier niet aan mee te doen. Bij Boyd uit hij zijn frustratie. Zo ergert het hem dat er een aantal bewoners binnen aan het dansen zijn, terwijl ze ergens anders kunnen bijspringen. Ik had hun hulp bij Le Luifel wel kunnen waarderen, dan had ik zelf meer tijd om zijn truien te verkopen. Het is belangrijk voor ons allemaal, het is vreselijk gewoon voegt hij eraan toe. Boyd weet precies waar Jessie het over heeft en is het er helemaal mee eens. Zijn jullie het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. annelies at 19:48

    zij wilde toch graag tosti’s verkopen dan moeten zij niet zeuren als een ander een keertje lol maakt die de hele week hard gewerkt hebben aan de vloer dat zijn de minimalisten geweest van de ondernemers heb ik niemand gezien, maar ja die weten niet hoe zij met hun handen moeten werken alleen met de mond en dan komt er nog onzin uit ok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *