De volgende markt worden er geen tosti’s meer gemaakt

De volgende markt worden er geen tosti’s meer gemaakt

Le Luifel zorgt de laatste tijd voor veel discussies en zelfs tijdens deze markt loopt het niet helemaal soepel. Boyd en Jessie hebben namelijk besloten om tosti’s te verkopen. Maar het bevalt Jessie toch niet zo goed. Ik kap straks met de tosti’s zegt hij tegen Jacco in Le Luifel. Volgens Jessie kan hij elke minuut bij de truienkraam iets verkopen. En dan kan ik beter daar gaan staan. Het is namelijk zonde om al dat geld te laten lopen voegt hij eraan toe. Maar met deze opmerking is Jacco niet blij. Volgens de hem kan Jessie niet zomaar deze beslissing maken. Nu al? Denk je dat ik het leuk vind om hier te staan?! vervolgd hij mokkend. Maar volgens Jessie heeft het niets te maken met of hij dit wil, het gaat hem om het geld. Jessie besluit dan ook dat dit de laatste keer is dat er tosti’s worden verkocht met de markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. margriet at 10:44

    Jessy bepaalt, want Jessy denkt nog steeds dat ie alles naar z’n hand kan zetten
    En het maakt hem niet uit wat anderen vinden of zeggen.Bij de volgende stemming er uit met die lapzwans,manipulator en narcist. En hoop voor hem dat er nog ergens een baan zal vinden. (misschien kan hij samen met snollebol van Bil ) een soort van sextent beginnen. Hij de directie en zij werkneemster.

  2. Ria at 09:19

    Ga maar lekkker met je boekje of laptop over je terrein lopen staat erg interesant maar het lijkt er wel op dat je een lui varken bent.Hoe kun je de luifel zo laten versloffen het heeft altijd voor geld gezorgd maar niemanf heeft er zin in wel veel geld uitgeven het zal toch eers.t verdient moeten worden. Het valt mij op al ze de poort binnen komen hebben ze een kistje mets spullen vertrekken ze dan is het een kar vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *