De streetwear winkel is officieel geopend tijdens de Utopia markt

De streetwear winkel is officieel geopend tijdens de Utopia markt

De Utopia markt is al even gaande, de bewoners lopen verkleed rond over het terrein aangezien het een sprookjes thema is. Verder gaan de tosti’s van Boyd goed over de toonbank en is het aardig druk. Maar er is nog meer gebeurd. Zo is de merchandise winkel van Ramona officieel geopend.

In haar speech vertelt ze hoe trots ze is op wat ze samen met Karin en de andere bewoners hebben bereikt. De merchandise is enorm gegroeid en ik ben ontzettend blij dat de Utopia Streetwear zo’n succes is geworden. Daarna is het tijd voor de modeshow en waarin de streetwear collectie getoond wordt. Terwijl de bezoekers nieuwsgierig een plekje achter de hekken hebben bemachtigd, beginnen de modellen Britt en Cemal met lopen. Ondertussen kijken Karin en Ramona met een grote glimlach van trots toe. Niet veel later is het tijd om een lintje door te knippen. De streetwear shop is geopend roept Ramona enthousiast. Uiteraard komen we straks terug met meer nieuws uit Utopia. Zal de markt flink wat opleveren? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *