Jessie roept iedereen bijeen voor de forse rekening van de eerdere verstopping

Jessie roept iedereen bijeen voor de forse rekening van de eerdere verstopping

Eerder waren de toiletten verstopt. De rekening hiervoor is zo hoog dat Jessie de bewoners bijeen roept om dit te bespreken. Hij heeft een mail ontvangen met daarin de factuur voor het verstopte riool van vorige week. Toen bleek dat er een zwabber door het toilet is gespoeld, met een verstopping als gevolg.Jessie vindt dat zijn mede bewoners moeten weten wat dit voor gevolgen heeft voor de groep. Want behalve dat het vervelend was omdat de bewoners het toilet een paar dagen niet konden gebruiken, blijkt het verstopte toilet ook een financiële strop. Het probleem met de zwabber en de toiletten heeft de groep bijna 3200 euro gekost. De groep reageert gelaten. Iedereen vindt het een hoop geld en is het erover eens dat dit niet nog eens mag gebeuren. Jessie vindt het niet belangrijk dat er een dader wordt aangewezen, maar hij wil wel voor eens en altijd duidelijk hebben dat dit niet nog een keer door de beugel kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *