Fred van Leer kwam langs in Utopia

Fred van Leer kwam langs in Utopia

Fred van Leer komt speciaal voor Cemal en Ramona naar Utopia. Het is namelijk al een lange tijd een wens van Cemal om stylingadvies te krijgen van de Fred van Leer. Vandaag is het eindelijk zover. Zodra hij het terrein oploopt, komt Cemal op hem af.  Jij heb echt zo’n gruwelijke stijl zegt hij vol bewondering. Als Fred van Leer binnen is, komen al snel de andere bewoners op hem af. Fred voorziet Cemal gelijk van advies. Ze gaan er voor staan en elk lichaamsdeel en kledingstuk van Cemal wordt onder de loep genomen. De andere bewoners luisteren nieuwsgierig mee, terwijl Cemal al het advies in zich opneemt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *