Bas hoort voortaan bij de minimalisten

Bas hoort voortaan bij de minimalisten

Victoria heeft al een aantal keer aangegeven dat het niet zo goed gaat met de idealisten. En ondanks haar inspanningen lijkt hier weinig verandering in te komen. Daarom besluit ze dat het nodig is een sterke kracht bij de groep te voegen. In haar ogen is Bas de aangewezen persoon om de idealisten een boost te geven en daarom vraagt ze hem om over te stappen. Na een lang gesprek besluit Bas dat dit inderdaad het beste is. Op dit moment is de groep idealisten stuurloos en hij wil deze groep graag succesvol maken. Als hij zijn besluit heeft genomen gaat hij naar Jessie, Boyd en Rob om hen hiervan op de hoogte te brengen. Hij legt uit wat voor hem de drijfveer was. Eigenlijk schaam ik me voor die groep begint hij. En van die schaamte wil ik af. Utopia moet trots kunnen zijn op de idealisten en daar ga ik voor zorgen. De groep idealisten beseft volgens Bas nog niet genoeg dat ze hard aan de bak moeten. Het is groep A, groep B, of naar huis voegt hij eraan toe. Boyd, Jessie en Rob reageren positief. Ze vinden het jammer dat hij de ondernemers gaat verlaten, maar snappen goed dat Bas de idealisten sterker wil maken. Ze voelen zich eigenlijk een stelletje losers merkt Boyd op. En voegt eraan toe dat Bas dit kan verhelpen. Lachend zegt Rob hierop dat Bas de groep een schop onder hun kont gaat geven.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elly at 08:46

    Walgelijk stelletje die ondernemers…
    Ze vinden dat de minimalisten een kopie moeten zijn van de ondernemers… dat zelfingenomen stelletje… vreselijk…en niemand gaat er tegenin… onbegrijpelijk… alleen Karin probeert t…. en Vic ziet ook niet dat ze gebruikt wordt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *