Rob is vandaag jarig!

Rob is vandaag jarig!

Een nieuwe dag is weer aangebroken. En het is een bijzondere dag voor Rob want hij is vandaag jarig. Hij is maar liefst 47 jaar geworden. Zodra de bewoners wakker worden feliciteren ze hem met zijn eerste verjaardag in Utopia. Dan wordt hij verrast met een stapel post. Rob had hier niet op gerekend en leest enthousiast de berichten van het thuisfront. Ook Gina en Romy hebben post en zijn hier allebei super blij mee. Na dit feestelijke begin van de ochtend is het dan toch tijd voor iets gewoons namelijk de ondernemersvergadering. De groep komt al vroeg bij elkaar en opvallend is dat Cemal deze keer ook aansluit. Met zijn kladblok en een pen luistert hij naar wat de ondernemers elkaar te vertellen hebben. Ook Britt zit bij de ondernemers en net als de anderen vertelt ze de groep waar ze mee bezig is. Wat zal deze dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *