Gina en Boyd hebben ruzie over Le Luifel

Gina en Boyd hebben ruzie over Le Luifel

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Zo hebben Boyd en Gina een conflict met elkaar gehad.

Tijdens de ondernemersvergadering komt Le Luifel ter sprake. Gina heeft een aantal dagen geleden afstand gedaan van de friettent. Ze heeft de verantwoordelijkheid overgedragen aan Jacco en Kevin en wil tijdens evenementen dan ook niet meer in de frietkraam staan. Maar volgens Boyd wordt Le Luifel niet optimaal benut. Het bestaande concept levert geld op maar met wat aanpassingen kan er veel meer uit worden gehaald. Gina is het hier alleen niet mee eens, ze wil dat het concept van Le Luifel niet verandert omdat dit al sinds het begin zo is. Als we er meer uit kunnen halen, waarom doen we dat niet? vraagt Boyd. Waarom een succesvol concept weghalen? reageert Gina als tegenargument. Al snel is Gina er helemaal klaar mee. Ik word gek van deze discussie schreeuwt ze. Boyd heeft hier geen boodschap aan en moppert door dat hij niet naar haar luistert als zij dit ook niet doet. Uiteindelijk onderbreekt Jessie de twee en loopt de discussie ten einde. De twee worden het niet eens en de rest van de vergadering hangt er een gespannen sfeer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *