Billy, Romy en Ramona hebben knallende ruzie gehad

Billy, Romy en Ramona hebben knallende ruzie gehad

Het is de bedoeling dat de ondernemers hard werken en het grootste gedeelte van de dag productief bezig zijn. Het valt Billy op dat niet alle ondernemers deze rol even serieus nemen. Ramona ligt gewoon op bed zegt Billy vol ongeloof tegen Jessie. Zowel Jessie als Billy vinden dit niet kunnen. Billy zegt dat ze Ramona wakker wil maken om te vragen waar Ramona dan zo moe van is. Volgens Billy kan je als ondernemer écht niet midden op de dag op bed gaan liggen. Wat later uit Billy haar ongenoegen over Ramona’s gedrag ook bij Boyd.

De mening van Billy heeft Ramona ook opgevangen. Kwaad loopt ze naar beneden om Billy te wijzen op haar gedrag. Ik heb gehoord dat je shit over me lult, als je nog een keer wat over me zegt hoef je echt niet meer bij mij aan te kloppen zegt Ramona ze op strenge toon. Billy antwoordt dat ze zich alleen maar afvraagt waarom ze op bed ligt en dat ze zich niet zo aangevallen moet voelen. Volgens Ramona had ze dit dan aan haar moeten vragen en niet met de andere bewoners moeten bespreken. Beide dames verheffen ondertussen hun stem en Ramona stampt boos weer naar boven. Ik lul niet over je! roept Billy Ramona boos na.  Billy springt op en rent naar boven waar ze Ramona en Romy samen aantreft. Op iets rustigere toon probeert Billy Ramona uit te leggen dat ze alleen maar wilde weten of er iets met haar aan de hand is. Maar Ramona denkt er anders over dit omdat ze het gesprek tussen Jessie en Billy overduidelijk heeft kunnen horen. Dan wil ook Romy zich met het gesprek bemoeien maar die wordt al gauw door een boze Billy afgekapt. Woedend schreeuwt Billy dat ze nu onterecht in een kwaad daglicht wordt gezet en dat ze alleen maar interesse in Ramona toonde. De drie worden het niet eens en kwaad stormt Billy weer naar beneden. Romy en Ramona blijven achter op de vide waar ze zeggen helemaal klaar te zijn met het neppe gedrag van Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *