Britt wil zich bij de ondernemers aansluiten

Britt wil zich bij de ondernemers aansluiten

Britt heeft vandaag bij de ondernemers vergadering gezeten en dat is haar blijkbaar goed bevallen. Ze roept Boyd en Jessie bij elkaar omdat ze iets moet vertellen.

Britt wil de heren vertellen dat ze zich graag bij de ondernemers wil voegen. Al vanaf het moment dat ik binnenkwam voel ik bij deze groep de grootste klik. Mag ik bij de ondernemers? Ik ga alleen geen speldje dragen voegt ze eraan toe. Dit omdat ik hier niet van hou en mij er niet goed bij voel. Jessie en Boyd vinden het wel een goed plan. En laten weten dat ze Britt welkom is bij de ondernemers groep. Het speldje zullen ze wel overhandigen maar een aantal andere ondernemers dragen deze ook niet. Britt vindt het fijn dat ze begrepen wordt. Ik hoop dat jullie mij, ook zonder speldje, het vertrouwen geven. Ik denk dat jullie mij bij de ondernemers goed kunnen gebruiken voegt ze eraan toe. Boyd en Jessie hebben er vertrouwen in, volgens hen komt het helemaal goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *