Kan Cemal zijn modellencarrière wel uitvoeren bij de idealisten?

Kan Cemal zijn modellencarrière wel uitvoeren bij de idealisten?

Sinds de nieuwe structuur, Utopia 4.0 is ingevoerd heeft Cemal zich aangesloten bij de idealisten. Echter lijkt hij daar nu een beetje aan te twijfelen.

Dit omdat hij het maximale uit zijn modellencarrière wil halen. Heeft hij wel de juiste keuze gemaakt? Hij besprak het probleem met mede bewoner Bas. Bas laat weten dat hij Cemal niet kwijt wil. En vraagt waarom hij twijfelt. Cemal antwoordt dat hij zich wil focussen op zijn carrière en niet zeker weet of dat bij de idealisten wel goed kan. Ik ben bang dat ik mijn eigen doelen binnen deze groep niet kan nastreven. Volgens Bas past het modellenwerk prima bij de idealisten. Dit omdat dit niets te maken heeft met ondernemen. Bovendien mag Cemal zich juist bij de idealisten ook focussen op zijn eigen doelen. En ik wil de ondernemers, samen met jou, een poepie laten ruiken grapt Bas. De twee geven elkaar een knuffel en spreken af dat Cemal er helemaal voor gaat. Vanaf nu geen twijfels meer drukt Bas Cemal vervolgens op het hart.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *