Rob gaat zijn eigen koffiemerk opzetten

Rob gaat zijn eigen koffiemerk opzetten

Gisteren was Rob jarig zoals we al omschreven. Afgelopen avond werd dit niet uitbundig gevierd. Maar de jarige job kreeg nog wel wat cadeaus. Zo stonden er een aantal pakketten op hem te wachten. Één voor één opent de toen nog jarige job de pakketjes. Het zijn zijn eigen koffiebonen die gearriveerd zijn! Rob wil zijn eigen koffiemerk opzetten en dit gaat “Gebrand op succes”heten. Ook zijn er verschillende smaken verkrijgbaar,  Dark Roast en Medium Roast. Rob legt vervolgens trots aan zijn mede bewoners uit wat de smaken in houden. Zo is Dark Roast ideaal voor bijvoorbeeld een espresso, een koffie verkeerd of een cappuccino. Rob is erg blij dat zijn koffie is gearriveerd en hij kan niet wachten om het jou te laten proeven. Ze komen in de webwinkel, op de markt en binnenkort ook buiten Utopia voegt hij enthousiast aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 19:50

    Je kan toch niet zomaar een koffie merk beginnen. Daar gaat toch heel wat aan vooraf.
    Of heeft hij een koffie merk gevraagt om hun koffie in een pakje van Utopia te doen .
    Of hebben ze zelf heel wat koffie gekocht van een paar merken en dat door elkaar gemengd en dat in hun zakje doen.

  2. Marja at 09:52

    Wie gaat dit nu bestellen, al zoveel merken om de hoek en op internet te koop. Zelfde bonen als veel anderen, alleen andere verpakking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *