Boyd laat zijn script voor RoastTopia slingeren

Boyd laat zijn script voor RoastTopia slingeren

Vijf februari neemt Ramona het tijdens RoastTopia op tegen Boyd. Deze roast wordt gepresenteerd door cabaretier Arie Koomen en het belooft een grappige, leuke avond te worden. Boyd is al druk bezig met de voorbereidingen van zijn roast en Ramona deed afgelopen avond ook een poging. Gelukkig lijkt de strijd netjes te verlopen…

Ramona staat achter de computer en op een zeker moment stuit haar oog op een vel papier. Ramona leest de eerste regel en realiseert zich al snel dat het gaat om een kladblaadje van Boyd. Ze loopt direct naar hem toe en drukt het stuk papier in zijn handen. Beter hou je die shit bij je voegt ze eraan toe. Boyd schrikt en vraagt of Ramona iets heeft gelezen, maar dat ontkent ze. Boyd legt vervolgens teleurgesteld tegenover Billy uit dat hij het document heeft laten slingeren. Aah man… F*ck die shit… Heb je het echt niet gelezen? vraagt Boyd nogmaals aan Ramona die er nog bij staan. Wederom stelt Ramona hem gerust. Ik heb per ongeluk de eerste woorden gelezen, maar meer ook niet voegt ze eraan toe. Tot slot adviseert ze Boyd dat hij beter op zijn spullen moet letten, omdat iedereen zijn grappen had kunnen lezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *