Ramona en Billy leggen hun eerdere ruzie bij

Ramona en Billy leggen hun eerdere ruzie bij

Gisteren hebben Billy, Ramona en Romy knallende ruzie gehad. Billy verweet Ramona dat ze tijdens een werkdag heel de dag op bed zou liggen. Billy en Ramona zijn met ruzie uit elkaar gegaan, maar vandaag zoeken ze elkaar op om het uit te praten. Een stuk rustiger dan gisteren hebben de dames het over wat ze dwars zit. Zo vindt Ramona het vooral vervelend dat Billy achter haar rug om zei dat ze het vervelend vond dat ze op bed lag. Vooral omdat ik migraine had, en dus niet zomaar lag te luieren legt ze verder uit. Ik had liever gewild dat je naar haar toe was gekomen. Billy begrijpt dit en zegt dat het haar gisteren gewoon allemaal nogal hoog zat. De dames praten nog even door en komen tot de conclusie dat ze het supergoed met elkaar kunnen vinden, maar soms ook hard kunnen botsen. En dat mag best af en toe zolang ze maar eerlijk blijven tegen elkaar. De twee besluiten het de volgende keer niet meer zover te laten komen. Ik hou van je zegt Ramona, terwijl ze Billy een dikke knuffel geeft. En daarmee is alles weer koek en ei tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *