Er worden dertien modellen gescout in Utopia voor de opening van de merchandise winkel

Er worden dertien modellen gescout in Utopia voor de opening van de merchandise winkel

Er is bezoek in Utopia! Er wordt namelijk druk gescout voor de opening van de merchandise winkel. Er zijn dan ook een aantal modellen in de mini samenleving. Dertien mooie dames om precies te zijn. Deze modellen worden gescout door Ramona, Britt, Billy, Kevin en Gina. Met pen en papier stellen Ramona en Britt de meisjes tientallen vragen over wie ze zijn en wat hun ervaring is. Alles wordt nauwkeurig opgeschreven en bijgehouden. De modellen moeten natuurlijk ook laten zien wat ze in huis hebben. Ze mogen op de foto bij Gina en paraderen door de loods als over een catwalk om te laten zien wat ze allemaal kunnen. Een ding is zeker, tijdens de opening zal er flink uit worden gepakt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *