Rob, Jessie en Boyd willen Victoria een financiële beloning geven

Rob, Jessie en Boyd willen Victoria een financiële beloning geven

Rob, Jessie en Boyd hebben een plan, ze willen één iemand de idealisten een beloning geven. En wie dat moet zijn weten ze al, Victoria. Dit omdat ze zich zo goed inzet. Ze heeft de idealisten de afgelopen tijd op sleeptouw genomen en daar zijn de drie haar dankbaar voor. Doordat zij aan het hoofd staat van die groep, hoeven zij zich er namelijk niet mee te bemoeien en dat scheelt ze tijd en moeite. Het is eigenlijk een vergoeding. Zij lost de shit op van de idealisten voegt Jessie eraan toe. Vanmiddag komen de idealisten waarschijnlijk bij elkaar, en dan willen de drie er een officieel momentje van maken. Ze willen er wel bij vermelden dat het extra zakgeld geen wekelijks terugkerende beloning zal zijn. Wel hopen de ondernemers dat het de idealisten zal motiveren om hard te werken en hun doelen na te streven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *